Ontdek hier onze verschillende receptieformules.
Trouwfeest
Trouwfeest
In De Jachthoorn doen wij er alles aan om van uw grote dag een onvergetelijk feest te maken. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan zalen, receptieformules en menu’s. Met onze arrangementen op maat streven wij uw perfecte huwelijksfeest na.
Recepties
In ons ruime aanbod aan recepties vindt u ongetwijfeld een formule volledig naar uw zin. Verkiest u een standaard receptie of houdt u van luxe met alles erop en eraan? Of bent u eerder een zoetekauw? Wij voorzien voor ieder wat wils.
Receptie: € 27,00 p.p.
Receptie Deluxe: € 31,50 p.p.
Receptie Superdeluxe: € 36,50 p.p.
Receptie met dessertenbuffet: € 39,00 p.p.
Receptie met minigerechtjes: € 57,50 p.p.
Prijzen exclusief zaalforfait
Menu
Appetizers op receptietafels
Grissini met tapenades
Krokante groentjes met dipsausje
…
Comfort food in rondgaande bediening
Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Yakitori met honing en sojasaus
Huisgemaakt soepje
Minikaaskroketjes van Parmezaanse kaas
Krokante hoorntjes met een tartaar van zalm en een topping van zure room
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Spiesje van kalfsgehakt met een gembersausje
Bruschetta met tomaat, mozzarella en grijze garnalen
Garnalencocktail
Praline van geitenkaas
Dranken
Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Appetizers op receptietafels
Grissini met tapenades
Krokante groentjes met dipsausje
…
Comfort food in rondgaande bediening
Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Yakitori
Huisgemaakt soepje
Klassieke kaas- en gaarnaalkroketjes
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Rozijnentoast met ganzenlever en marmelade van rabarber
Spiesje kalfsgehakt met gembersausje
Bruschetta met tomaat, mozzarella en grijze garnalen
Garnalencocktail
Karamelappeltjes met rocquefort, pijnboompitten en geplette walnoten
Gebakken scampi met curry
Croque monsieur ‘royal’ met parmaham, mozzarella en truffeljus
Huisgemaakte sushi en sashimi
Zoet afsluitertje
Dranken
Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Appetizers op receptietafels
Zongedroogde tomaten
Olijven
Parmezaanstengels met tapenades
Gegrilde amandelen
Rauwe groentjes met dipsausje
Comfort food in rondgaande bediening
Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Huisgemaakte sushi en sashimi
Huisgemaakt soepje
Rijstvelletjes gevuld met kip en krokante groentjes
Praline van kreeft met dillevinaigrette
Rozijnenbrood met een terrine van ganzenlever en konfijt van rode ui
Degustatie van oesters
(gegratineerd, fine Champagne en natuur)
Variatie van dim sums en dipsausjes
Croque-monsieur ‘royal’ met parmaham, mozzarella en truffeljus
Krokante hoorntjes met een tartaar van zalm en een topping van zure room
Luxe zoet afsluitertje
Dranken
Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Apertief
Witte en rode huiswijnen
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen
Dessertenbuffet
Chocoladetaartje
Brusselse wafels
Pannenkoeken
Assortiment patisserie
Crème brûlée
Riz condé van de chef
Panna cotta met rode vruchten
Fruitsalade
Vanille-ijs
Diverse zachte en harde kazen
Dranken
Glaasje schuimwijn of fruitsap
Koude en warme hapjes
Hapjes
Zongedroogde tomaatjes
Olijven
Parmezaanstengels met tapenades
Gegrilde amandelen
Rauwe groentjes met dipsausjes
Assortiment van luxe zakouskis
Oesters op verschillende wijzes
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Soepje
Minigerechtjes
Food cocktails in trendy glaasjes
Caesar salad met kipsaté en pikante dressing
Salade van gebakken scampi en ananas
Slaatje van mozzarella, gegrilde groentjes en pesto
…
Food op bordjes
Reuzeravioli van boschampignons en truffel
Seranoham met meloenbolletjes en verse munt
Tartaar van zalm ‘comme il faut’
Tempura van tijgergarnalen
Camembert gekarameliseerd met appeltjes en breydelham
Noordzeevispalet met wittewijnsaus en grijze garnalen
Lamskroontje met ratatouille en rozemarijn
Mokkabuffet met zoetigheden
Dranken
Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Koffie en thee (als afsluiter)
Supplementen
Menu
- Standaardmenu
- Menu Deluxe
- Menu Superdeluxe
- Budgetformule All-in
- Budgetformule All-in Deluxe
- Kindermenu
- Extra's
Aperitief
Schuimwijn en fruitsap
Koude en warm hapjes
Voorgerecht
Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel
OF
Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico
OF
Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen
OF
Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney
Soep
Soep volgens het seizoen
Hoofdgerecht
Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen
OF
Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei
OF
Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten
OF
Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en röstiaardappelen
Dessert
Dessert maison volgens keuze van de chef
Supplement ijstaart: € 2,00 p.p.
Supplement biscuittaart: € 3,00 p.p.
Dranken
Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen
(Gelieve eenzelfde menu samen te stellen voor het hele gezelschap)
Bij minder dan 20 personen bedraagt de prijs van deze formule € 60,50 per persoon en worden kelneruren verrekend aan € 38,00 per begonnen uur per kelner met een minimum van 4 uur. Te rekenen een uur op voorhand en een uur na afloop van de activiteit.
Aperitief
Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme hapjes
Voorgerecht
Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel
OF
Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico
OF
Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen
OF
Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney
Soep
Soep volgens het seizoen
Hoofdgerecht
Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen
OF
Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei
OF
Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten
OF
Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en röstiaardappelen
Dessert
Dessert maison volgens keuze van de chef
Dranken
Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen
(Gelieve voor heel uw gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)
Bij minder dan 20 personen bedraagt de prijs van deze formule € 68,50 per persoon en worden kelneruren verrekend aan € 38,00 per begonnen uur per kelner met een minimum van 4 uur. Te rekenen een uur op voorhand en een uur na afloop van de activiteit.
Dessert naar keuze
Panna cotta met rode vruchten
OF
Mascarponemousse met appel en speculaas
OF
Trio van chocolademousse
OF
Bavarois van frambozen met een coulis van aardbeien en munt
Supplementen dessert
Voor in de kleine uurtjes
Avondfeest
Om de bruiloft af te sluiten, mag uiteraard het avondfeest niet ontbreken! Terwijl u lekker geniet van het feest, zorgen wij voor de nodige versnaperingen. Vindt u in ons aanbod niet wat u zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Broodjesbuffet
Prijs: € 50,50 p.p.
Aperitief: 21.00 – 22.00 u.
Buffet: 23.00 – 03.00 u.
Dessertenbuffet
Prijs: € 54,50 p.p.
Aperitief: 21.00 – 22.00 u.
Buffet: 23.00 – 03.00 u.
Party Snack Package
Prijs: € 56.50 p.p.
Aperitief: 21.00 – 22.00 u.
Late night snacks: 22.00 – 00.00 u.
Menu
Aperitief
Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus
Buffet
Rijke keuze aan kaas en fijne vleeswaren
Verschillende soorten artisanaal brood
Caesar Salad Royal
Romeinse salade, krokante kip, parmezaan, rozijntjes en croutons
Taboulé
Harde tarwegries gemengd met tomatenblokjes, ui, groene paprika en rozijnen
Griekse salade met olijfolie
Komkommers, verse tomaten, paprika, feta, zwarte olijven, uien en vinaigrette van olijfolie en kruiden
2 soepen volgens het ritme van de seizoenen
Dranken
Witte en rode huiswijn
Bieren van het vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee
Aperitief
Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus
Dessertenbuffet
Brusselse wafels
Assortiment patisserie
Chocolademousse met schilfers van Callebout
Riz condé van de chef
Panna cotta met rode vruchten
Fruitsalade (enkel tijdens de zomermaanden)
Vanille-ijs
Diverse zachte en harde kazen
Dranken
Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee
Aperitief
Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus
Late night snacks
Minihamburger “American Style”
Minihotdog
Worstenbroodje
Fried chicken
Minipizza
Spare ribs
Klassieke kaas- en garnaalkroketjes
Bitterbal met mosterd
Yakitori met pikante saus
Zoetigheidje in rondgaande bediening
Dranken
Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee
Extra forfaits
Na 03.00 u. rekenen wij een aanvullend drankenforfait van € 5,00 per aanwezige persoon per begonnen uur, met een minimum van € 275,00 per begonnen uur voor de Zuilenzaal, € 175,00 voor De Schuur en zaal Wilryck, € 120,00 voor zaal Contich en zaal Reeth en € 85,00 voor zaal Aertselaer.
Catering
Naast feesten in De Jachthoorn zelf, verzorgen wij ook de catering op locatie. Kohlberger Catering creëert voor u een culinaire formule op maat voor het perfecte trouwfeest! Neem zeker een kijkje op onze website voor verdere informatie.
Contactgegevens
Tel.: +32 (0)3 458 21 21
Zalen
Contact
Banketbesprekingen en het bezichtigen van zalen zijn mogelijk op afspraak. Contacteer ons op het volgende nummer:
T +32 (0)3 458 21 21
Kies uit 8 verschillende zalen voor een perfecte locatie voor uw bruiloft!
Schuur
Oppervlakte: 375 m2
Zuilenzaal
Oppervlakte: 375 m²
Orangerie
Oppervlakte: 60 m²
Contich
Oppervlakte: 145 m²
Aertselaer
Oppervlakte: 45 m²
Aertselaer – annex
- Oppervlakte: 50 m²
Reeth
Oppervlakte: 90 m2
Reeth – bovenzaal
Oppervlakte: 70 m²
Wilryck
Oppervlakte: 150 m²