Trouwfeest

Trouwfeest

In De Jachthoorn doen wij er alles aan om van uw grote dag een onvergetelijk feest te maken. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan zalen, receptieformules en menu’s. Met onze arrangementen op maat streven wij uw perfecte huwelijksfeest na.

Receptie

Ontdek hier onze verschillende receptieformules.

Meer info

Eetfeest

Kies voor uw feestmaaltijd uit ons uitgebreide aanbod. Naast de standaard feestmenu’s bieden wij ook alternatieve mogelijkheden aan.

Meer info

Avondfeest

Ook tijdens het avondfeest wordt er gegeten en gedronken. Ontdek hier ons aanbod.

Meer info

Catering

Naast feestmaaltijden en -formules in De Jachthoorn zelf, verzorgen wij ook de catering op verplaatsing. 

Meer info

Zalen

Voor een bruiloft in De Jachthoorn hebben wij verschillende zalen in de aanbieding. Neem gerust een kijkje!

Meer info

Recepties

In ons ruime aanbod aan recepties vindt u ongetwijfeld een formule volledig naar uw zin. Verkiest u een standaard receptie of houdt u van luxe met alles erop en eraan? Of bent u eerder een zoetekauw? Wij voorzien voor ieder wat wils.

Receptie: € 27,00 p.p.

Receptie Deluxe: € 31,50 p.p.

Receptie Superdeluxe: € 36,50 p.p.

Receptie met dessertenbuffet: € 39,00 p.p.

Receptie met minigerechtjes: € 57,50 p.p.

Menu
Appetizers op receptietafels

Grissini met tapenades
Krokante groentjes met dipsausje

Comfort food in rondgaande bediening

Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Yakitori met honing en sojasaus
Huisgemaakt soepje
Minikaaskroketjes van Parmezaanse kaas
Krokante hoorntjes met een tartaar van zalm en een topping van zure room
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Spiesje van kalfsgehakt met een gembersausje
Bruschetta met tomaat, mozzarella en grijze garnalen
Garnalencocktail
Praline van geitenkaas

Dranken

Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)

Appetizers op receptietafels

Grissini met tapenades
Krokante groentjes met dipsausje

Comfort food in rondgaande bediening

Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Yakitori
Huisgemaakt soepje
Klassieke kaas- en gaarnaalkroketjes
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Rozijnentoast met ganzenlever en marmelade van rabarber
Spiesje kalfsgehakt met gembersausje
Bruschetta met tomaat, mozzarella en grijze garnalen
Garnalencocktail
Karamelappeltjes met rocquefort, pijnboompitten en geplette walnoten
Gebakken scampi met curry
Croque monsieur ‘royal’ met parmaham, mozzarella en truffeljus
Huisgemaakte sushi en sashimi
Zoet afsluitertje

Dranken

Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)

Appetizers op receptietafels

Zongedroogde tomaten
Olijven
Parmezaanstengels met tapenades
Gegrilde amandelen
Rauwe groentjes met dipsausje

Comfort food in rondgaande bediening

Assortiment luxe zakouskis
Diverse lepelhapjes
Huisgemaakte sushi en sashimi
Huisgemaakt soepje
Rijstvelletjes gevuld met kip en krokante groentjes
Praline van kreeft met dillevinaigrette
Rozijnenbrood met een terrine van ganzenlever en konfijt van rode ui
Degustatie van oesters
(gegratineerd, fine Champagne en natuur)
Variatie van dim sums en dipsausjes

Croque-monsieur ‘royal’ met parmaham, mozzarella en truffeljus
Krokante hoorntjes met een tartaar van zalm en een topping van zure room
Luxe zoet afsluitertje

Dranken

Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Frisdranken
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)

Apertief

Witte en rode huiswijnen
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen

Dessertenbuffet

Chocoladetaartje
Brusselse wafels
Pannenkoeken
Assortiment patisserie
Crème brûlée
Riz condé van de chef
Panna cotta met rode vruchten
Fruitsalade
Vanille-ijs
Diverse zachte en harde kazen

Dranken

Glaasje schuimwijn of fruitsap
Koude en warme hapjes

Hapjes

Zongedroogde tomaatjes

Olijven
Parmezaanstengels met tapenades
Gegrilde amandelen
Rauwe groentjes met dipsausjes
Assortiment van luxe zakouskis
Oesters op verschillende wijzes
Dim sumgerechtjes met Oosters dipsausje
Soepje

Minigerechtjes

Food cocktails in trendy glaasjes
Caesar salad met kipsaté en pikante dressing
Salade van gebakken scampi en ananas

Slaatje van mozzarella, gegrilde groentjes en pesto

Food op bordjes
Reuzeravioli van boschampignons en truffel
Seranoham met meloenbolletjes en verse munt
Tartaar van zalm ‘comme il faut’
Tempura van tijgergarnalen
Camembert gekarameliseerd met appeltjes en breydelham
Noordzeevispalet met wittewijnsaus en grijze garnalen
Lamskroontje met ratatouille en rozemarijn
Mokkabuffet met zoetigheden

Dranken

Schuimwijn
Witte en rode wijn
Fruitsap
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Koffie en thee (als afsluiter)

Supplementen

Cava
€ 3,90
per persoon
Extra uur cava
€ 9,00
per persoon per begonnen uur
Champagne brut
€ 13,00
per persoon
Extra uur champagne brut
€ 14,00
per persoon per begonnen uur
Champagne Laurent Perier
€ 18,00
per persoon
Extra uur champagne Laurent Perier
€ 19,00
per persoon per begonnen uur
Vers sinaasappelsap
€ 2,50
per persoon
Juice bar
€ 4,50
Per persoon, ter plaatse bereide juices op basis van vers fruit (papaya, ananas, passievrucht, rood fruit,
kokos, fruitsap …)
Oesterbar
€ 160,00
Zeeuwse creusen per 50 stuks
Mokkabuffet met mignardises
€ 3,50
Per persoon, om af te sluiten
Menu
Voorgerecht

Scampi
Gebakken scampi met risotto van boschampignons en bladpeterselie

OF

Seranoham 15 maanden gerijpt
Salade met seranoham, zongedroogde tomaten en parmezaan

OF

Tomaat mozzarella
Tomaat mozzarella ‘di buffalo’ met pesto en basilicumvinaigrette

Soep

Soep volgens het seizoen

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoofdgerecht

Hoevekip fine champagne
Op lage temperatuur gegaarde hoevekip met een cognac roomsaus en een pot-au-feu van groenten

OF

Rundstournedos
Gebakken rundsournedos met seizoensgroenten, groene pepersaus, gefruite aardappelen met look en verse tijm

OF

Normandische tongrolletjes
Gepocheerde tongrolletjes in een wittewijnsaus met grijze garnalen, mosselen en natuuraardappelen

Dessert

Panna cotta met rode vruchten

Of

Mascarponemousse met appel en speculaas

Of

Trio van chocolademousse

Of

Bavarois met frambozen met een coulis van aardbeien en munt

(Gelieve eenzelfde dessert te kiezen voor het hele gezelschap)

Voorgerecht

Zalmrilette
Gepocheerde zalm op smaak gebracht met gerookte zalm, tuinkruiden en bergamot

OF

Rundscarpaccio
Fijngesneden rundsvlees met basilicumvinaigrette en Parmezaan

OF

Vitello Tonato
Zacht gegaard kalfsvlees met tonijndressing, appelkappers, zongedroogde tomaten en rucola

Soep

Soep volgens het seizoen

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoodgerecht

Eendenborst Grand Marnier
Geroosterde eendenborst met gebraiseerd witloof, appelsien, saus met Grand Marnier en verse kroketten

OF

Kalfsoester archiduc
Gebakken kalfsoester met seizoensgroenten, champignonroomsaus en rösti aardappelen

OF

Kabeljauwhaasje
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met een krokant aardappeltaartje, compote van tomaten en basilicum

Dessert

Panna cotta met rode vruchten

Of

Mascarponemousse met appel en speculaas

Of

Trio van chocolademousse

Of

Bavarois met frambozen met een coulis van aardbeien en munt

(Gelieve eenzelfde dessert te kiezen voor het hele gezelschap)

Voorgerecht

Terrine van ganzenlever
Huisbereide ganzenlever met rozijnentoast en een compote van rode ajuin

OF

Kreeft Belle Vue
Kreeft op klassieke wijze geserveerd met sla, ei, tomaat, mayonaise en cocktailsaus

OF

Salade Folle
Salade van ganzenlever, grijze garnalen, gerookte zalm, seranoham en een vinaigrette van chardonnay-azijn

Soep

Soep volgens seizoen

Tussengerecht

Bouillabaise
Gepocheerde Noordzeevis met saffraan en een jus van schaaldieren

OF

Kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met ravioli en jus van truffel

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoofdgerecht

Tarbot
Gebakken tarbotfilet met mousselinesaus, grijze garnalen en pomme duchesse

OF

Ierse filet pur
Filet pur met marktverse groenten, bordelaisesaus en kroketjes

OF

 Lamsfilet
Gebakken lamsfilet met zuiderse ratatouille, rozemarijn en aardappelgratin

Dessert

Panna cotta met rode vruchten

Of

Mascarponemousse met appel en speculaas

Of

Trio van chocolademousse

Of

Bavarois met frambozen met een coulis van aardbeien en munt

(Gelieve eenzelfde dessert te kiezen voor het hele gezelschap)

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warm hapjes

Voorgerecht

Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel

OF

Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico

OF

Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen

OF

Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney

Soep

Soep volgens het seizoen

Hoofdgerecht

Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen

OF

Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei

OF

Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten

OF

Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en röstiaardappelen

Dessert

Dessert maison volgens keuze van de chef

Supplement ijstaart: € 2,00 p.p.
Supplement biscuittaart: € 3,00 p.p.

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen

(Gelieve eenzelfde menu samen te stellen voor het hele gezelschap)

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme hapjes

Voorgerecht

Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel

OF

Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico

OF

Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen

OF

Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney

Soep

Soep volgens het seizoen

Hoofdgerecht

Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen

OF

Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei

OF

Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten

OF

Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en röstiaardappelen

Dessert

Dessert maison volgens keuze van de chef

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen

(Gelieve voor heel uw gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)

Voorgerecht

Kaaskroketjes

OF

Koninginnenhapje

Soep

Tomatensoep

OF

Bouillon

Hoofdgerecht

Kippenfilet met frietjes of kroketjes

OF

Fish-sticks

OF

Curryworst met frietjes

OF

Spaghetti bolognaise

Dessert

Pinocchio-ijsje

Dessert naar keuze

Panna cotta met rode vruchten
OF
Mascarponemousse met appel en speculaas

OF
Trio van chocolademousse

OF
Bavarois van frambozen met een coulis van aardbeien en munt

Supplementen dessert
Chocolade moelleux met vanille-ijs
€ 1,50
Per persoon
Warme appeltaart met ijs en vanilleroom
€ 1,50
Per persoon
IJstaart met coulis van rode vruchten
€ 2,00
Per persoon
Grand dessert
€ 4,00
Per persoon, individuele minigebakjes, mousses en sorbet
Biscuittaart met coulis van rode vruchten
€ 3,00
Per persoon
Dessertenbuffet De Jachthoorn
€ 10,00
Per persoon, degustatiebuffet "Chocolate taste", Brusselse wafels, assortiment patisserie, crème brûlée, riz condé van de chef, panna cotta met rode vruchten, fruitsalade (enkel tijdens de zomermaanden), vanille-ijs, diverse zachte en harde kazen
Symbolische biscuittaart bij dessertenbuffet
€ 7,00
Per persoon
Symbolische ijstaart bij dessertenbuffet
€ 6,00
Per persoon
Voor in de kleine uurtjes
Minisandwiches
€ 1,75
Per stuk, gelieve op voorhand het aantal stuks door te geven
Grote sandwiches
€ 3,00
Per stuk, gelieve op voorhand het aantal stuks door te geven
Soepbuffet
€ 6,00
Per persoon, buffet bestaande uit 2 soepen met garnituur aangepast aan het seizoen
Buffet met Belgische, Franse en Italiaanse kazen
€ 8,50
Per persoon
Alternatieve formules

Naast de klassieke menu’s bieden wij ook alternatieve formules aan voor het eetfeest. Vindt u nog steeds niet wat u zoekt? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen.

Barbecue

Buffeten

Drankenforfeits

Drankenforfeits

Avondfeest

Om de bruiloft af te sluiten, mag uiteraard het avondfeest niet ontbreken! Terwijl u lekker geniet van het feest, zorgen wij voor de nodige versnaperingen. Vindt u in ons aanbod niet wat u zoekt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Broodjesbuffet

Prijs: € 50,50 p.p.

Aperitief: 21.00 – 22.00 u.

Buffet: 23.00 – 03.00 u.

Dessertenbuffet

Prijs: € 54,50 p.p.

Aperitief: 21.00 – 22.00 u.

Buffet: 23.00 – 03.00 u.

 Party Snack Package

Prijs: € 56.50 p.p.

Aperitief: 21.00 – 22.00 u.

Late night snacks: 22.00 – 00.00 u.

Menu
Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus

Buffet

Rijke keuze aan kaas en fijne vleeswaren
Verschillende soorten artisanaal brood

Caesar Salad Royal
Romeinse salade, krokante kip, parmezaan, rozijntjes en croutons

Taboulé
Harde tarwegries gemengd met tomatenblokjes, ui, groene paprika en rozijnen

Griekse salade met olijfolie
Komkommers, verse tomaten, paprika, feta, zwarte olijven, uien en vinaigrette van olijfolie en kruiden

2 soepen volgens het ritme van de seizoenen

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van het vat (pils, witbier en De Koninck)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus

Dessertenbuffet

Brusselse wafels
Assortiment patisserie
Chocolademousse met schilfers van Callebout
Riz condé van de chef
Panna cotta met rode vruchten
Fruitsalade (enkel tijdens de zomermaanden)
Vanille-ijs
Diverse zachte en harde kazen

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme aperitiefhapjes
Tapa’s en rauwe groentjes met dipsaus

Late night snacks

Minihamburger “American Style”
Minihotdog
Worstenbroodje
Fried chicken
Minipizza
Spare ribs
Klassieke kaas- en garnaalkroketjes
Bitterbal met mosterd
Yakitori met pikante saus
Zoetigheidje in rondgaande bediening

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee

Extra forfaits

Na 03.00 u. rekenen wij een aanvullend drankenforfait van € 4,75 per aanwezige persoon per begonnen uur, met een minimum van € 275,00 per begonnen uur voor de Zuilenzaal, € 175,00 voor De Schuur en zaal Wilryck, € 120,00 voor zaal Contich en zaal Reeth en € 85,00 voor zaal Aertselaer.

Catering

Naast feesten in De Jachthoorn zelf, verzorgen wij ook de catering op locatie. Kohlberger Catering creëert voor u een culinaire formule op maat voor het perfecte trouwfeest! Neem zeker een kijkje op onze website voor verdere informatie.

Contactgegevens

Tel.: +32 (0)3 458 21 21

Fax: +32 (0)3 457 93 77

E-mail: info@kohlbergercatering.be

Adres: Doornstraat 11B – 2550 Kontich

Zalen

Contact

Banketbesprekingen en het bezichtigen van zalen zijn mogelijk op afspraak.  Contacteer ons op het volgende nummer:
T +32 (0)3 458 21 21

Kies uit 8 verschillende zalen voor een perfecte locatie voor uw bruiloft!

Aertselaer - Oppervlakte: 45 m2

Zuilenzaal

Wilryck

Reeth

Orangerie

Contich

Schuur

Schuur

Oppervlakte: 375 m2

Zuilenzaal

Oppervlakte: 375 m²

Orangerie

Oppervlakte: 60 m²

Contich

Oppervlakte: 145 m²

Aertselaer

Oppervlakte: 45 m²

Aertselaer – annex

  • Oppervlakte: 50 m²

Reeth

Oppervlakte: 90 m2

Reeth – bovenzaal

Oppervlakte: 70 m²

Wilryck

Oppervlakte: 150 m²