Menu's

Neem een kijkje tussen ons aanbod aan menu’s en vind de perfecte formule voor elke gelegenheid.

Menu Standaard

Stel zelf uw favoriete menu samen uit de keuzes die wij aanbieden.

Meer info

Menu Deluxe

Voor dat tikkeltje meer luxe kiest u voor het Menu Deluxe.

Meer info

Menu Superdeluxe

Verwen uw smaakpapillen met het Menu Superdeluxe.

Meer info

Budgetformule All-in

In onze Budgetformule All-in zijn ook dranken inbegrepen.

Meer info

Budgetformule All-in Deluxe

Houdt u ervan om al eens extra lang te tafelen? Kies dan voor onze Budgetformule All-in Deluxe.

Meer info

Kindermenu

Voor de kleinsten voorzien wij een aangepast menu.

Meer info

Extra's

Bekijk hier ons dessertenaanbod en overige extra’s die u aan uw menu kan toevoegen.

Meer info

Menu Standaard

Stel zelf uw Standaardmenu samen uit de keuzes die wij aanbieden en geniet van een heerlijk feestmaal!

Prijs: € 47,50 p.p.

Bij minder dan 25 personen:
€ 4,00 p.p. extra

Voorgerecht

Scampi
Gebakken scampi met risotto van boschampignons en bladpeterselie
OF
Seranoham 15 maanden gerijpt
Salade met seranoham, zongedroogde tomaten en parmezaan
OF
Tomaat mozzarella
Tomaat mozzarella ‘di buffalo’ met pesto en basilicumvinaigrette

Soep

Soep volgens het seizoen

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoofdgerecht

Hoevekip fine champagne
Op lage temperatuur gegaarde hoevekip met een cognac roomsaus en een pot-au-feu van groenten
OF
Rundstournedos
Gebakken rundsournedos met seizoensgroenten, groene pepersaus, gefruite aardappelen met look en verse tijm
OF
Normandische tongrolletjes
Gepocheerde tongrolletjes in een wittewijnsaus met grijze garnalen, mosselen en natuuraardappelen

Dessert

Dessert naar keuze

(Gelieve voor het hele gezelschap hetzelfde menu samen te stellen)

Voorgerecht

Zalmrilette
Gepocheerde zalm op smaak gebracht met gerookte zalm, tuinkruiden en bergamot

OF

Rundscarpaccio
Fijngesneden rundsvlees met basilicumvinaigrette en Parmezaan

OF

Vitello Tonato
Zacht gegaard kalfsvlees met tonijndressing, appelkappers, zongedroogde tomaten en rucola

Soep

Soep volgens het seizoen

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoofdgerecht

Eendenborst Grand Marnier
Geroosterde eendenborst met gebraiseerd witloof, appelsien, saus met Grand Marnier en verse kroketten

OF

Kalfsoester archiduc
Gebakken kalfsoester met seizoensgroenten, champignonroomsaus en rösti aardappelen

OF

Kabeljauwhaasje
Op vel gebakken kabeljauwhaasje met een krokant aardappeltaartje, compote van tomaten en basilicum

Dessert

Dessert naar keuze

(Gelieve voor het hele gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)

Voorgerecht

Terrine van ganzenlever
Huisbereide ganzenlever met rozijnentoast en een compote van rode ajuin

OF

Kreeft Belle Vue
Kreeft op klassieke wijze geserveerd met sla, ei, tomaat, mayonaise en cocktailsaus

OF

Salade Folle
Salade van ganzenlever, grijze garnalen, gerookte zalm, seranoham en een vinaigrette van chardonnay-azijn

Soep

Soep volgens seizoen

Tussengerecht

Tarbot
Gebakken tarbotfilet met mousselinesaus, grijze garnalen en pomme duchesse

OF

Ierse filet pur
Filet pur met marktverse groenten, bordelaisesaus en kroketjes

OF

 Lamsfilet
Gebakken lamsfilet met zuiderse ratatouille, rozemarijn en aardappelgratin

Sorbet

Supplement: € 3,50 p.p.

Hoofdgerecht

Tarbot
Gebakken tarbotfilet met mousselinesaus, grijze garnalen en pomme duchesse

OF

Ierse filet pur
Filet pur met marktverse groenten, bordelaisesaus en kroketjes

OF

 Lamsfilet
Gebakken lamsfilet met zuiderse ratatouille, rozemarijn en aardappelgratin

Dessert

Dessert naar keuze

(Gelieve voor het hele gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)

Budgetformule All-in

Kies voor een extra voordelige formule met onze Budgetformule All-in Deluxe, waarbij ook uw dranken inbegrepen zijn.

Prijs: € 67,50 p.p.

Na 4 uur wordt het extra verbruik verrekend aan bartarieven en rekenen wij een onkostenforfait van € 38,00 per kelner per aangevangen uur.

Bij minder dan 25 personen:
€ 4,00 p.p. extra

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warm hapjes

Voorgerecht

Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel

OF

Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico

OF

Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen

OF

Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney

Soep

Soep volgens het seizoen

Hoofdgerecht

Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen

OF

Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei

OF

Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten

OF

Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en röstiaardappelen

Dessert

Dessert maison volgens keuze van de chef

Supplement ijstaart: € 3,00 p.p.
Supplement biscuittaart: € 4,00 p.p.

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen

(Gelieve eenzelfde menu samen te stellen voor het hele gezelschap)

Budgetformule All-In Deluxe

Met onze Budgetformule All-in Superdeluxe bieden wij u de mogelijkheid om extra lang te tafelen zodat u des te meer kan genieten van uw heerlijke maaltijd. In deze formule zijn zowel uw menu als dranken inbegrepen.

Prijs: € 79,50 p.p.

Na 7 uur rekenen wij een aanvullend drankenforfait van € 4,75 per aanwezige persoon per begonnen uur, met een minimum van € 275,00 per begonnen uur voor de Zuilenzaal, € 175,00 voor De Schuur en zaal Wilryck, € 120,00 voor zaal Contich en zaal Reeth en € 85,00 voor zaal Aertselaer.

Bij minder dan 25 personen:
€ 4,00 p.p. extra

Aperitief

Schuimwijn en fruitsap
Koude en warme hapjes

Voorgerecht

Salade met scampi
Salade met gebakken scampi, curryvinaigrette en grannysmithappel

OF

Seranoham
Seranoham met meloen, rucola en balsamico

OF

Vispannetje
Gegratineerd vispannetje met noordzeevis en garnalen

OF

Kwartelpastei
Kwartelpastei met krulandijvie en een appelchutney

Soep

Soep volgens het seizoen

(Gelieve voor heel uw gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)

Hoofdgerecht

Rundsteak
Rundsteak met seizoensgroentjes, peperroomsaus en gefruite aardappelen

OF

Zalm
Geroosterde zalm met bearnaisesaus, natuuraardappelen en gestoofde prei

OF

Kip
Suprême van kip met champignonroomsaus en een pot-au-feu van groenten

OF

Varkensrug “Duroc”
Varkensrug “Duroc” met dragon, groene groenten en rösti aardappelen

Desserten

Dessert maison volgens keuze van de chef

Dranken

Witte en rode huiswijn
Bieren van ‘t vat (pils, witbier en Palm)
Frisdranken
Mineraal- en bruisend water
Koffie en thee met zoete versnaperingen

(Gelieve voor heel uw gezelschap eenzelfde menu samen te stellen)

Kindermenu

Uiteraard hebben we ook aan de kinderen gedacht. Voor hen is er een apart kindermenu dat ook zij zelf kunnen samenstellen aan de hand van ons keuzeaanbod.

Prijs: € 33,50 p.p.

Inclusief frisdranken

Voor kinderen tot en met 12 jaar

Voorgerecht

Kaaskroketjes
OF
Koninginnenhapje

Soep

Tomatensoep
OF
Bouillon

Hoofdgerecht

Kippenfilet met frietjes of kroketjes
OF
Fish-sticks
OF
Curryworst met frietjes
OF
Spaghetti bolognaise

Dessert

Pinocchio-ijsje

Extra's

Kies hier een dessert als afsluiter van uw maaltijd en ontdek nog andere supplementen om aan uw formule toe te voegen.

Dessert: inbegrepen bij elk buffet

Supplementen dessert: extra bedrag afhankelijk van het dessert

Gelieve voor alle gasten eenzelfde dessert te kiezen

Voor soepen volgen we het ritme van de seizoenen en laten we u kiezen uit verschillende soepen zoals tomatensoep, pompoensoep, aspergesoep, witloofsoep, vissoep …
Panna cotta met rode vruchten
Mascarponemousse met appeltjes en speculaas
Trio van chocolademousse
Bavarois van frambozen met een coulis van aardbeien en munt
Chocolademoelleux met vanille-ijs
€ 1,50
per persoon
Warme appeltaart met ijs en vanilleroom
€ 1,50
per persoon
IJstaart met coulis van rode vruchten
€ 2,00
per persoon
Biscuittaart met coulis van rode vruchten
€ 3,00
per persoon
Grand dessert
€ 4,00
per persoon, Individuele minigebakjes, mousses en sorbet
Dessertenbuffet 'De Jachthoorn'
€ 10,00
per persoon, Degustatiebuffet "Chocolate taste", Brusselse wafels, assortiment patisserie, crème brûlée, riz condé van de chef, panna cotta met rode vruchten, fruitsalade (enkel tijdens de zomermaanden), vanille-ijs, diverse zachte en harde kazen
Symbolische ijstaart bij dessertenbuffet
€ 6,00
per persoon
Symbolische biscuittaart bij dessertenbuffet
€ 7,00
per persoon
Minisandwiches
€ 1,75
per stuk, Gelieve op voorhand het aantal stuks door te geven
Grote sandwiches
€ 3,00
per stuk, Gelieve op voorhand het aantal stuks door te geven
Soepbuffet
€ 6,00
per persoon, Buffet bestaande uit 2 soepen met garnituur aangepast aan het seizoen
Buffet met Belgische, Franse en Italiaanse kazen
€ 8,50
per persoon